Alle categorieŽn


Paginas

Liefdesverdriet verwerken tips

Liefdesverdriet is een vervelend probleem. Het kan flink afleiden en heeft tevens een negatieve invloed op het zelfvertrouwen. Liefdesverdriet kan soms echt pijn doen.

De situatie accepteren zoals hij is, is een belangrijke stap voor liefdesverdriet werken. Je kunt niet alles veranderen. Een nog grotere aanslag op je zelfvertrouwen is het immers wanneer je dat probeert en het niet lukt.

Jezelf en de ander vergeven is een andere belangrijke stap in het verwerken van liefdesverdriet. Ben je nog boos, dan zal het alleen maar langer duren voordat je van de liefdesverdriet af bent. Vanzelfsprekend is dat niet je doel. Daarnaast is het goed om te onthouden dat jij je gedachten en emoties niet bent. Het is goed om ze eens objectief te beschouwen. Wanneer dat goed lukt ben je al een stuk op weg voor liefdesverdriet werken.

We willen je wijzen op deze video, waar je meer informatie over liefdesverdriet verwerken kunt vinden. Praktische en direct toepasbare tips.

Een uiterst belangrijke stap voor liefdesverdriet verwerken is het van jezelf leren houden. Accepteer jezelf als een waardevol persoon met zijn of haar unieke eigenschappen. Je bent het waard om liefde te krijgen van anderen.

Het is belangrijk om de tijd en ruimte te nemen die je nodig hebt.
Over de auteur

Rakker

Liefdesverdriet verwerken


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn