Alle categorieŽn


Paginas

Shell olie kopen

Wanneer het aankomt op smeermiddelen en motoroliën is Shell Lubricants wereldwijd de nummer 1. Dat is ook niet verwonderlijk met een geschiedenis van 70 jaar lang innovatie om tot de best mogelijke producten te komen. Heel wat topfabrikanten van over de hele wereld kiezen voor Shell als de allereerste olie voor nieuwe voertuigen en machines binnen het bedrijf. Ook voor het verdere gebruik en onderhoud ervan wordt dan beroep gedaan op het kwalitatieve aanbod van Shell.

 

Een uitgebreid gamma van de hoogste kwaliteit, voor iedere toepassing

Het aanbod van Shell olie is niet alleen van de hoogste kwaliteit maar bovendien ook nog eens erg uitgebreid en volledig om aan de wensen van alle klanten te kunnen voldoen. Shell heeft een volledig gamma aan smeermiddelen voor motoren waaronder synthetische en hoogwaardige producten. Deze superieure oliën en smeermiddelen zullen uw motoren niet alleen reinigen maar ook beschermen. Door deze belangrijke, dubbele werking zullen de prestaties van uw motor niet alleen verbeteren. Deze zal namelijk een langere levensduur gaan kennen. Dit ruime maar vooral hoogstaande assortiment van Shell beantwoordt dan ook zeker aan iedere wens of beoogde toepassing.

Deskundige aanpak voor het maken van olie

Shell beoogt producten van de beste kwaliteit en besteed dan ook heel veel aandacht aan het ontstaan ervan: van de basistechnieken in verband met olie tot het toevoegen van de nodige additieven en het mengen. Het doel van deze kwaliteit is te komen tot een schonere automotor, een meer betrouwbare vrachtwagen of een sneller reagerende bromfiets. Het is dus zo dat Shell niet alleen inzet op prestatie maar ook op de bescherming van het milieu. Die superieure bescherming en ongekende efficiëntie worden mogelijk gemaakt door de toonaangevende onderzoekscentra van Shell over de hele wereld. Hier worden innovatie, kennis en vakmanschap gecombineerd tot baanbrekende oplossingen. Door continu te investeren in de nieuwste technologie is Shell vaak de pionier die als eerste zo'n topproducten kan afleveren. Er wordt ook samengewerkt met topraceteams van over de hele wereld. Via deze samenwerkingsverbanden kunnen er ook tests gedaan worden. Wederom om goede resultaten te kunnen afleveren bij de klanten.
Over de auteur

Niels78

Bij oliehandel kunt u terecht voor olieen en smeermiddelen voor diverse voertuigen als auto's. motoren, boten en nog veel meer!


Comments


No comments yet! Be the first:

Your Response