Alle categorieŽn


Paginas

Transportsector en webwinkels

Tegenwoordig is het helemaal niet zo gek meer. Het pakket versturen is heel normaal geworden. Vandaag de dag kopen wij ontzettend veel via het internet. Wat daar bij hoort is natuurlijk een makkelijke en fijne aan huis bezorging. Je ziet vaak in straten een busje staan. Veel mensen zitten vaak op smart te wachten op dat busje.

 

Door de enorme populariteit van online web winkels is het heel normaal om online te bestellen en te betalen. Jet hebt tegenwoordig enorm veel keuze tussen verschillende verzendmaatschappijen die deze vraag naar transport graag verhelpen. De logistieke wereld is door de komst van de online web winkel daarom heel erg veranderd. Pakketjes moeten namelijk al binnen 24 uur zijn aangekomen bij de consument. Daarnaast moet het weer mogelijk zijn voor dezelfde consument om zijn pakketje terug te sturen en binnen 24 uur zijn geld terug te krijgen. En de consument verwacht natuurlijk niet de verzendkosten te moeten  betalen voor een retour zending. In andere woorden, logistiek moet alles zo efficiënt mogelijk zijn ingesteld om winst te kunnen maken als webwinkel eigenaar.

 

Door deze enorme vraag naar transport door het pakket sturen is het vreemd dat er toch zoveel banen verloren zijn gegaan in de transport. Dit hield voor een lange tijd aan. Er vielen de laatste jaren veel ontslagen in de transportsector, tot voorkort. Het roer lijkt weer helemaal omgeslagen. Sinds oktober van dit jaar staat de transportsector weer te springen om nieuwe vrachtwagenchauffeurs.

 

Het is niet altijd slecht nieuws voor de transportsector. Behalve de transport Frankrijk naar Engeland. Wat al een lange tijd bezig is is de vluchtelingencrisis in Europa. Door de vluchtelingen ondervinden transportbedrijven grote hinder die graag willen transporteren via Calais naar Groot-Brittannië. Vluchtelingen willen namelijk via de transportvoertuigen de kanaaltunnel oversteken bij Calais. Een van de gevolgen is dat het treinverkeer door de tunnel  voor de tweede dag op een rij moest worden stil gelegd. 
Over de auteur

E-conomy

 

http://www.cheapcargo.com/Transport/Frankrijk, http://www.cheapcargo.com/zakelijk/pakket-versturen


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn