Alle categorieŽn


Paginas

Hangend ooglid of oogleden

Sommige mensen hebben er meer last van dan andere. De ogen zijn sowieso een enorme blikken vanger. Na de mond of lach zijn de ogen de meest belangrijke eigenschap van het gezicht. Het maakt daarom voor veel mensen uit of ze een bril dragen of lenzen. Daarnaast kiezen mensen er ook vaak voor om iets te laten veranderen aan hun ogen. Je kunt er dan voor kiezen de uitstraling van je ogen te beïnvloeden door een cosmetische ingreep.

 

Er zijn veel redenen om iets te laten veranderen aan je ogen, behalve je kleur ogen. Sommige kiezen het voor een frissere of jongere uitstraling. Dit gaat vaak gepaard met het hebben van hangende of slechts een hangend ooglid. Door het hebben van hangende oogleden kan het lijken alsof je altijd vermoeid bent. Vooral ouderen hebben hier last van. Daarnaast kan een hangend ooglid ook ernstige gevolgen hebben als het belemmeren van het zicht.

 

Er zijn verschillende oorzaken voor het hebben van hangende oogleden. De meest voorkomende oorzaak van hangende oogleden is door de levatorspier. Deze spier werkt dan nog wel goed, maar zijn verbinding met de spieren van het ooglid zijn verslapt. Andere minder voorkomende oorzaken zijn: De levatorspier zelf werkt niet optimaal of een zenuw die de levatorspier aanstuurt werkt niet goed. Beide afwijkingen zijn niet veel voorkomend.

 

Wanneer je hebt gekozen om je hangende oogleden te behandelen met een ooglidcorrectie zal je eerst een afspraak moeten maken met een cosmetisch arts. Tijdens deze eerste afspraak zal er gekeken worden of de wensen van de klant gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast krijg je te horen dat een ooglidcorrectie een simpele behandeling is. De behandeling duurt een klein uurtje. Daarnaast zal je alleen maar lokaal verdooft worden. De kosten van een ooglidcorrectie liggen normaal rond de 600 tot 700 euro. De prijs verschilt enorm tussen klinieken. 
Over de auteur

E-conomy

http://injectableklinieken.nl/behandelingen/ooglidcorrectie/, http://injectableklinieken.nl/kwaliteit-en-veiligheid/


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn