Alle categorieŽn


Paginas

Maakt het uit of mijn website in Enschede draait?

Steeds vaker krijg ik de vraag of het uitmaakt waar je jouw website host. Uiteraard zie je vaak dat men een keuze voor een webhoster baseert op de prijs, de betrouwbaarheid, de snelheid of de simpliciteit. Toch is het een persoonlijke kwestie, want de één neemt nou eenmaal genoegen met een website die een aantal keer offline is en waar de prijs een stuk lager voor is.

Om een correct beeld van een webhoster te krijgen is het van belang om te kijken naar de mening van haar klanten. Er zijn honderden reviewwebsites waar diverse positieve en negatieve reacties geplaatst worden. 100% tevredenheid onder alle klanten is een onmogelijke opgave, aangezien iedere klant zijn eigen eisen en wensen aan een webhosting stelt, echter is er wel degelijk een duidelijk patroon te ontdekken of een webhoster gewoon echt goed is of de kantjes ervan af loopt.

 

Waarom is het verstandig om te kiezen voor een webhosters die de data in de buurt heeft draaien? Nu zijn er uiteraard webhosters die de data intern hebben draaien op webservers. De webservers worden gekoeld en afgeschermd. Echter zie je vaak dat webhosters kiezen voor een professionele organisatie waar ze de servers onderbrengen. Een datacenter wordt niet alleen zeer goed beveiligd, maar tevens beschikt men veelal over een redundante stroomvoorziening. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld Previder te Hengelo. Previder maakt gebruik van enorme scheepsmotoren om over te schakelen indien het stroom in Hengelo uitvalt. De eerste 60 seconden wordt het volledige gebouw opgevangen met accu’s. Tijdens deze 60 seconden hebben de scheepsmotoren de tijd om op te starten.


Niet alleen de webhoster is van invloed op jouw website, tevens kun je jouw website volledig inrichten volgens de structuur van een lokale plaats zoals Enschede. Een websitebouwer uit Enschede richt bijvoorbeeld websites volledig in zodat jij lokaal beter wordt gevonden met jouw website in Enschede.
Over de auteur

marloes

Geen


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn