Alle categorieŽn


Paginas

Zwangerschap test

Er zijn twee verschillende zwangerschapstesten die kunnen laten weten of je zwanger bent: het urineonderzoek en het bloedonderzoek.

Welke soorten zijn er?

Urine-tests kunnen thuis worden uitgevoerd bij een huisarts. Veel vrouwen nemen een zwangerschapstest na een week van gemiste ongesteldheid. Thuis zwangerschapstests zijn prive en handig. Deze producten worden meestal geleverd met instructies. Volg ze nauwkeurig voor de meest nauwkeurige resultaten. Na het testen kunt u de resultaten bevestigen door het zien van uw huisarts, die nog gevoeliger zwangerschap tests kunnen uitvoeren. Bloedtesten worden gedaan op het kantoor van uw arts, maar worden minder vaak gebruikt dan urinetests. Deze tests kunnen zwangerschap detecteren eerder dan een zwangerschapstest, of ongeveer zes tot acht dagen na de eisprong. Maar met deze tests, duurt het langer om de resultaten te krijgen dan met een zwangerschapstest.

Twee soorten bloed zwangerschapstests

Een kwalitatieve hCG-test alleen controleert of hCG aanwezig is. Het geeft een "ja" of "nee" antwoord op de vraag: "Bent u zwanger?" Deze testen zijn verkrijgbaar op Easytester Artsen vaak om deze tests voor de zwangerschap al 10 dagen na een gemiste periode bevestigen. Sommige van deze testen kunnen detecteren hCG veel eerder. Een kwantitatieve hCG-test (beta hCG) meet de exacte hoeveelheid hCG in je bloed.

Het kan zelfs zeer lage niveaus van hCG vinden. Omdat deze zwangerschapstests de concentratie van hCG kan meten, kunnen ze nuttig zijn in het bijhouden van eventuele problemen tijdens de zwangerschap. Zij kunnen ook (in combinatie met andere tests) worden gebruikt om uit te sluiten een eileiders (buitenbaarmoederlijke) zwangerschap of een vrouw te controleren na een miskraam als hCG-niveaus snel dalen.
Over de auteur

bart

Easytester is een webwinkel in zwangerschapstesten


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn