Alle categorieŽn


Paginas

Een heerlijk kerstdiner met Villeroy en boch servies

De feestdagen staan voor de deur en het is weer bijna zover dat we weer mogen aanschuiven voor een heerlijk gezellig kerstdiner. Een sfeervol diner valt en staat met de keuze voor het juiste servies. In dit artikel lees je alles over servies van Villeroy en Boch

Een heerlijk kerstdiner en lekker lang tafelen met Villeroy en boch servies

Het moment waar iedereen naar uitkijkt is toch wel het kerstdiner. Het vergt soms best wat voorbereiding maar als je dan eenmaal aan tafel kunt met familie en vrienden. Iedereen is feestelijk aangekleed en vrolijk en dan is het echt genieten. Bij het kerstdiner is de tafel aankleding ook heel belangrijk. Het is meestal zo dat je met de kerstdagen een lange tijd aan tafel doorbrengt. De tafel moet dus een hele sfeervolle aankleding krijgen. Daarbij mag een mooi servies niet ontbreken. Een mooie feestelijk tafel is niet af zonder een heel stijlvol servies. Villeroy en boch heeft een collectie mooie serviezen die uitermate geschikt zijn voor een heerlijk kerstdiner. Want al die lekker en bijzondere gerechten wil je natuurlijk serveren in en op mooie schalen en borden.

Een heerlijk kerstdiner met Villeroy en boch servies

Wil je dit jaar ook je kerstdiner serveren op borden van een mooi Villeroy en boch servies. Een stijlvol servies past helemaal bij de tafel aankleding voor een kerstdiner met iedereen die je dierbaar is. De serviezen van Villeroy en boch zijn gemaakt van fijn porselein. Het servies is verkrijgbaar in stijlvol wit, wil je toch wat meer kleur Villeroy en boch heeft ook serviezen die voorzien zijn van een mooie kleurrijke decoratie. Dat geeft net dat beetje extra kleur aan de kersttafel. Een heerlijk kerstdiner en lang tafelen is heel gezellig maar je zit niet te wachten om alles met de hand af te wassen. Gelukkig hoeft dat met het villeroy en boch servies niet. Al het Villeroy en boch servies kan na het kerstdiner zo in de vaatwasmachine. Het is vaatwasbestendig en op die manier heb je het servies binnen korte tijd weer blinkend schoon en kun je het met een gerust hart op de tweede kerstdag weer op tafel zetten.
Over de auteur

Niels78

Bij Woldring porselein kunt u terecht voor mooi servies, stijlvol bestek en mooie wijnglazen.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn