Alle categorieŽn


Paginas

Klusbedrijven, wat kunnen ze voor u betekenen?

Klusbedrijf is een heel ruim woord. In feit is alles een klus, dus waarvoor en waarom schakelt u dan een klusbedrijf in? Een klusbedrijf is goed in heel veel dingen! Ongetwijfeld kent u het programma ‘Help mijn man is klusser’.  Door zelf een klusbedrijf in te schakelen kunt u dit allemaal voorkomen. Niet maanden in de stof of koken in de keuken. Ons klusbedrijf in Maastricht zorgt ervoor dat u zo goed mogelijk kunt blijven wonen, met zo min mogelijk last!

Voor welke klussen ga ik naar een klusbedrijf?

Een klusbedrijf kan u helpen met de volgende klussen: timmerwerk, verbouwingen in en rondom het huis, wandafwerking en dergelijke. Een klusbedrijf kan echter niet een grote verbouwing doen, of leidingwerk aanleggen. Waarom zou u dan wel een klusbedrijf inschakelen? Bijvoorbeeld omdat u zelf niet zo handig bent, maar toch een erker wilt. Of omdat een verbouwing al zó lang duurt dat u zich afvraagt hoe het is om in een normaal huis te wonen zonder stof en kou. Voor al uw verbouwingen kunt u dus terecht bij ons! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onder andere montage van keukens, toiletten, badkamers, vervanging van deuren en veel meer!

Waar moet u aan denken als u een klusbedrijf inschakelt?

Als u eenmaal de keuze heeft gemaakt om een klusbedrijf in te schakelen dan is het belangrijk om aan een aantal dingen te denken. Ten eerste, heeft u zelf de tijd en rust voor een verbouwing? Hoewel het ongemak tot het minimum beperkt zal worden, kost het toch veel tijd en onrust! Ten tweede, wat doet u tijdens de verbouwing? Blijft u thuis wonen, of gaat u ergens anders wonen? Ten derde, wie helpt er bij de werktekening? Eventueel kunnen wij iets voor u maken maar het leukste is natuurlijk als u zelf actief meedoet!  
Over de auteur

Wendy de Veer

Jarenlange kluservaring


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn