Alle categorieŽn


Paginas

Wat te doen bij glasschade?

Wat te doen bij glasschade?

Glas is kwetsbaar materiaal en er gaat dan ook wel eens wat mis. Dit kan veel verschillende redenen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een deur die te hard dichtgeslagen wordt, een bal die door de ruit wordt getrapt of een (poging tot) inbraak. Wanneer een ruit beschadigd is in uw woning geeft dit een onveilig gevoel.

 

Als u merkt dat een ruit kapot is of dat er een beginnende barst in zit, kunt u een noodoplossing toepassen. Het gat moet dichtgemaakt worden of de barst in de ruit moet tegengehouden worden. U kunt dit doen door materiaal op het glas of aan de kozijnen te bevestigen. Nieuw glas plaatsen kan in sommige gevallen zelf gedaan worden. Hier moet echter heel precies voor gewerkt worden en enige kennis en ervaring is belangrijk. Glaszetters zijn gespecialiseerd in het plaatsen van glas en ook het leveren van noodoplossingen. Om zeker te zijn van kwaliteit kunt u dus het beste zo snel mogelijk contact op nemen met een glaszetter bij u in de regio.

 

Hoe snel het glas kapot gaat verschilt per glassoort. Enkelglas breekt het gemakkelijkst. Dubbelglas biedt betere bescherming, omdat het zoals de naam al zegt bestaat uit twee lagen. Dubbelglas is duurder in aanschaf, maar dit verdient u na een tijdje terug omdat het uw woning beter isoleert. De energiekosten zullen daardoor dalen. Wanneer een ruit per ongeluk beschadigd is of als het resultaat is van een inbraak worden de kosten in veel gevallen gedekt door de opstalverzekering. Om hier zeker van te zijn kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar. Zorg ook dat u dit foto’s maakt en eventueel getuigen zoekt.

 

Heeft u glasschade of wilt u glas laten vervangen? Schakel dan een van onze ervaren glaszetters in Hoofddorp in. Zij zullen u een snelle en goede oplossing bieden.
Over de auteur

Wendy de Veer

Heeft u glasschade of wilt u glas laten vervangen? Schakel dan een van onze ervaren glaszetters in Hoofddorp in. Zij zullen u een snelle en goede oplossing bieden.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn