Alle categorieŽn


Paginas

Waarom glazenwassen?

Veel mensen laten hun ramen niet wassen of gooien er zelf af en toe een emmer water tegenaan. We krijgen daarom vaak de vraag waarom ze glazenwassers zouden inschakelen. Nu zijn wij al jaren glazenwassers in Bloemendaal dus weten wij hier het antwoord op. Het levert veel meer licht op in uw woning. Maar vooral: door uw ruiten schoon te houden gaan uw ramen én kozijnen langer mee.

Hoe moet ik mijn ramen wassen

Lap uw ramen zo vaak als u zelf nodig vindt maar wij doen dit het liefst eens per maand. Dankzij speciale glasbewassing schoonmaakmiddelen zorgen wij ervoor dat uw ramen mooi schoon blijven, zonder milieuschade. Als u zelf uw ramen wil lappen kan dat uiteraard ook. Er zijn verschillende methodes. Doe in een emmer warm water en voeg daar schoonmaakzijn, ammoniak, afwasmiddel, zout, spiritus of shampoo aan toe. Zoals u ziet is de keuze groot. Om uw ramen streeploos te krijgen kunt u het best een gepelde en doorgesneden ui bij het water doen. Werk netjes en consequent! Zo voorkomt u strepen. Als er toch strepen ontstaan kunt u die het best verwijderen met een prop krantenpapier. Was uw ramen niet als het vriest, het hitteverschil kan de ruit laten barsten.

Zoals al eerder gezegd, veel mensen hebben geen zin om ramen te lappen. Maar ons advies is toch wel om dit te doen. Als u er geen zin in heeft, dan doen onze glazenwassers dat graag voor u. Wij zijn ook glazenwassers in Heemstede. Neem dus snel contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen doen. 
Over de auteur

Wendy de Veer

Jarenlange ervaring in schoonmaken, glasbewassing en gevelreiniging!


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn