Alle categorieŽn


Paginas

Voordelen PHP

Wit u complexe logica aan uw site toevoegen dan is het gebruiken van PHP het overwegen waard. Voor de gebruiker vaak niet zo heel zichtbaar maar toch van groot belang. Op een intelligente manier kan er met PHP zinvolle HTML worden gegenereerd. Voor complexere webapplicaties is een motor zoals PHP in feite onmisbaar. Als alternatief kan men ook voor .NET of Java als server-side engine kiezen.

Het zal u mogelijk verbazen op hoeveel servers PHP gewoon aanstaat. U hoeft dus geen tijd in te plannen voor het installeren van PHP. Zo kunt u zich compleet op bijvoorbeeld het inbouwen van een inlogsysteem PHP concentreren.

Het leren van PHP is voor de meeste mensen niet echt ingewikkeld. Met relatief weinig ervaring komt u zo toch een flink eind bij het ontwikkelen van nieuwe PHP componenten voor uw website. U kunt met allerlei frameworks en libraries nog eens extra functionaliteiten aan de PHP omgeving toevoegen.

De PHP omgeving kunt u zonder kosten van het internet plukken het installeren. Men heeft voor alle populaire operating systems een versie beschikbaar gesteld.
Over de auteur

Informatie

Dit artikel is aan de hand van eigen kennis en inzicht geschreven


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn