Alle categorieŽn


Paginas

Muurschade na lekkage

Op het moment dat u een lekkage heeft is dat altijd vervelend. Soms valt de schade van een lek mee, maar in andere gevallen kan het voor grote overlast zorgen. Om de schade van de lekkage te beperken kunt u het best zo snel mogelijk actie ondernemen. Eerst moet de lek gedicht worden, maar daarna moet de overige schade ook worden verholpen. Het komt vaak voor dat er een stukadoor aan te pas moet komen als er schade aan een muur of plafond is ontstaan. De waterschade aan uw muur of plafond kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan een leiding of afvoer zijn gaan lekken, er kan een lek in het dak zijn ontstaan of de neerslag heeft voor waterschade gezorgd.

Waterschade zorgt voor vieze plekken, vlekken en kringen op uw muur of plafond. In eerste instantie moeten alle ruimtes in huis watervrij worden gemaakt en worden gedroogd. Dit voorkomt schimmelplekken op uw wanden en plafonds.  Nadat alles is gedroogd kan een stukadoor professioneel en vakkundig de waterschade aan uw muur verhelpen. Afhankelijk van de grootte van de schade uw muur met waterschade worden voorzien van nieuw stucwerk.

Wanneer u na het stukwerk uw muur over wilt verven kunt u uw muur het beste eerst behandelen met een isolerende coating. Deze coating isoleert de vlek en zorgt ervoor dat deze niet doorslaat in de muurverf. Bij een grote waterschade kunt u de muur voorbehandelen met Brander Isotex. Dit zorgt ervoor dat de verkleuring van de muur niet in het schilderwerk te zien is.

Na het voorbehandelen van uw muur met waterschade komt onze stukadoor uw muur graag voorzien van nieuw stukwerk. U kunt de muur zelf ook stukken, maar vooral na een waterschade adviseren wij u een vakkundig stukadoor in te schakelen. Woont u in de regio Apeldoorn? Neem dan voor deskundig advies en vakwerk contact op met een stukadoor van apeldoorn-stukadoor.nl.
Over de auteur

Sabine van Veld

.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your Response