Alle categorieŽn


Paginas

Bijwerkingen stoppen met blowen

Van blowen kom je tot rust, beweren cannabisgebruikers. Zorg wel dat u op de hoogte bent van de risico's van blowen. Iedere dag blowen is bijvoorbeeld af te raden. Zorg dat u minstens twee dagen in de week geen wiet rookt.

Blowen kan grappig zijn. Maar de medaille heeft ook een andere kant. U kunt afhankelijk van de cannabis worden. U kunt gaan blowen om problemen te vergeten. Iedere dag blowen ligt dan ook op de loer.

Wiet en hasj worden in de coffeeshop steeds duurder. Veel cannabisgebruikers kunnen het dan ook eigenlijk niet betalen. Voor dagelijkse cannabisgebruikers lopen de kosten al op tot enkele honderden euro's per maand. Reken maar uit hoeveel dat op jaarbasis is. Heeft u dit soort bedragen over voor een verslaving?

Wilt u stoppen met blowen, dan is het raadzaam om stoppen met blowen afkickverschijnselen door te nemen. Ter voorbereiding op het stoppen met blowen kunt u zoiets vaak wel gebruiken. Het kan immers lastig zijn om met een verslaving te stoppen. Maar het zal ook u gaan lukken wanneer u bent voorbereid.

De prijs die men moet betalen voor wiet is ook steeds hoger. En het staat niet al te best met de economie. Wanneer u stopt met blowen kunt u veel geld besparen.
Over de auteur

Informatie

Dit artikel is aan de hand van eigen kennis en inzicht geschreven


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn