Alle categorieŽn


Paginas

Gebruik van PHP

Wit u complexe logica aan uw site toevoegen dan is het gebruiken van PHP het overwegen waard. Hoewel voor de gebruiker niet direct te zien is PHP een belangrijk deel van een website. PHP kan min of meer de processen op de website ondersteunen met allerlei extra functies. Voor complexere webapplicaties is een motor zoals PHP in feite onmisbaar. Men kan ook de keuze maken voor bijvoorbeeld Java als PHP toch niet bevalt.

Een webhosting provider met PHP heeft u zo gevonden; meestal staat PHP gewoon aan. Het kost dus weinig tijd om het aan te praat te krijgen. Zo kan een contactformulier PHP aan de website toevoegen altijd relatief snel gebeuren.

Het leren van PHP is voor de meeste mensen niet echt ingewikkeld. En zo kunt u best ver komen met bijvoorbeeld het ontwikkelen van een PHP gastenboek zonder dat u veel ervaring heeft. Verder zijn er allerlei libraries voor PHP te vinden die nog meer functies toevoegen.

Kiest u voor PHP als scripttaal, dan hoeft u geen rekening te houden met extra kosten voor het downloaden of het gebruik. Het PHP platform kan op alle populaire besturingssystemen aan de praat worden gekregen.
Over de auteur

Informatie

Dit artikel is aan de hand van eigen kennis en inzicht geschreven


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn