Alle categorieŽn


Paginas

Verboden voedingsmiddelen tijdens het afvallen

Als je wilt afvallen dan kun je niet meer alles eten wat je gewend bent. Dat is voor veel mensen het moeilijkste gedeelte. Een voorbeeld hiervan zijn producten uit de frituur. Deze kun je het beste ontwijken. Het probleem met deze etenswaren is dat ze verzadigde vetten bevatten maar ook transvetten. Vooral de laatste zijn erg ongezond. De trans- verzadigde vetten in de etenswaren zijn niet goed en eigenlijk zelfs slecht voor de gezondheid om meerdere redenen. Het beste is om alle producten uit de frituur te vermijden tijdens het afvallen. Als je eenmaal weer op gewicht bent kun je het soms nog wel eens eten maar niet te vaak.


Suiker
Suiker is één van de grootste problemen in het eetpatroon van veel personen. Het is een product dat het beste vermeden kan worden. De suiker wordt snel opgenomen door het lichaam en als het dan niet gebruikt wordt dan wordt het snel opgeslagen als vetreserve. Door alleen suiker en producten met suiker weg te doen verliezen veel personen al gewicht. Dat is ook het idee achter het koolhydraatarm dieet waar hier meer over te lezen is. Het kan enorm schelen als je het vermijdt. In je lichaam worden producten met suiker meteen omgezet naar glucose. De bloedsuikerspiegel stijgt dan snel. Het lichaam slaat een teveel aan glucose op als vet. Dit is het laatste wat je wilt als je aan het afslanken bent.

Alcohol
Drink je iedere dag een wijntje in de avond? Stop ermee. Alcohol is over het algemeen niet goed voor. Beëindig daarom het nuttigen van alcoholische drankjes. Alcoholische drank werkt het afvallen alleen maar tegen. Vaak wordt er minder gesport als er de avond ervoor gedronken is maar het heeft ook nog een extra calorieën die je niet kunt gebruiken. Je hebt de calorieën uit alcoholische drankjes niet nodig. Dit geldt helemaal als je aan het afvallen bent.
Over de auteur

Team Twee

Dit is een artikel van Team Twee.

Dit is een artikel van Team Twee.

Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn