Alle categorieŽn


Paginas

Voordelen PHP

Mogelijkheden voor extra functionaliteit binnen uw website worden vergroot wanneer u gebruikmaakt van de programmeertaal PHP. Voor de gebruiker vaak niet zo heel zichtbaar maar toch van groot belang. PHP voegt allerlei handige functionaliteiten toe die u met HTML niet kunt aanroepen. Het is belangrijk dat u toegang heeft tot een goede programmeeromgeving zoals PHP wanneer u een webapplicatie wilt bouwen. Als alternatief kan men ook voor .NET of Java als server-side engine kiezen.

Vaak kunt u direct aan de slag met PHP bij uw hosting provider. Dit scheelt u tijd omdat u niet zelf allerlei dingen hoeft te installeren. Zo kan het implementeren van een gastenboek PHP relatief probleemloos worden gedaan.

Dat PHP niet zo heel lastig is om te leren vinden veel ontwikkelaars fijn. Een PHP gastenboek of PHP agenda is op deze manier vrij eenvoudig aan de website toe te voegen. Door middel van additionele libraries zijn de mogelijkheden nog meer te vergroten.

De PHP omgeving kunt u zonder kosten van het internet plukken het installeren. Men kan het verder op alle grotere besturingssystemen gebruiken voor web development.
Over de auteur

Informatie

Dit artikel is aan de hand van eigen kennis en inzicht geschreven


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn