Alle categorieŽn


Paginas

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn enorm populair omdat ze gemakkelijk zijn te gebruiken en omdat ze bij ieder raam passen. Je kunt zowel rolgordijnen gebruiken als verduistering maar, ze zijn ook verkrijgbaar als lichtdoorlatend gordijn. Tevens zijn rolgordijnen in vrijwel alle kleuren te verkrijgen en kun je de beste kleur vinden wat bij jouw interieur past. De bevestiging van rolgordijnen kunnen net als bij plissé gordijnen ook door zijgeleiding gedaan worden waardoor ze perfect te gebruiken zijn bij klap of kiepramen. Wil je rolgordijnen in de badkamer dan kan dit ook. Er is speciale stof te krijgen van PVC die waterafstotend is. Dit is belangrijk omdat er anders vocht kan ontstaan in de gordijnen. Ook dit is dus geen probleem. Rolgordijnen kun je kopen in verschillende prijsklassen. Dit maakt het mogelijk dat je rolgordijnen kunt aanschaffen in elk budget. De rolgordijn zit op een buis en word in de meeste gevallen boven op het kozijn bevestigd. door een ketting aan de zijkant kan deze buis worden bediend en door er aan te trekken rolt het gordijn op en af.

Design van rolgordijnen
Er zijn ook design mogelijkheden wat rolgordijnen betreft, zo kun je kiezen uit verschillende kettingen waarmee je het rolgordijn bediend. Buiten de ketting is er ook nog de keuze om een kap te plaatsen over de rol van het rolgordijn. Waardoor je een behuizing hebt waar het rolgordijn onder zit. Dit geeft net dat beetje extra op het gebied van design in je woonkamer. Dit is uiteraard geen verplichting en is ook niet perse noodzakelijk. Naast deze aanpassingen zijn rolgordijnen in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar en kun je kiezen voor verschillende materialen wat betreft het rolgordijn doek.

Uiteraard gaat ook een rolgordijn mee kwam ontwikkelingen. Zo zijn er tegenwoordig ook rolgordijnen te vinden die geen ketting meer hebben maar die bediend kunnen worden met een afstandsbediening. Er zijn elektrische rolgordijnen en rolgordijnen op zonne-energie. Deze zijn qua prijs wel een stuk duurder.
Over de auteur

Niels78

Mijn interieur is mijn passie.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn