Alle categorieŽn


Paginas

Lekkages

Een lekkage is erg vervelend, maar overkomt iedereen wel eens. Vaak grijpt men dan meteen de telefoon. Snel, de loodgieter bellen! Maar het is verstandig om eerst even rustig adem te halen en te kijken waar de lekkage vandaan komt. Lekt het in de meterkast? Schakel dan snel alle elektriciteit uit, zo voorkomt u een stroomstoring en erger nog: brandgevaar. Heeft u alleen lekkage als het regent, of altijd? Dat zijn allemaal belangrijke vragen.

Wie kan mij helpen

Afhankelijk van deze vragen moet u namelijk een andere vakman inschakelen. Een lekkage alleen als het regent? Dan heeft u een dakdekker nodig. Waarschijnlijk is er iets mis met uw dak.

Heeft u altijd een lekkage? Dan komt het waarschijnlijk uit een leiding en heeft u een loodgieter nodig. Die kan de leiding repareren of desnoods vervangen.

Lekt uw CV-ketel? Dan moet u uw cv monteur bellen, meestal is dan het expansie vat lek. De monteur kan deze vervangen of misschien wel repareren.

Heeft u een lekkage bij een afvoer en loopt het water daarnaast niet lekker weg? Dan is de kans groot dat u een verstopping heeft. Dan kunt u het beste een rioleringsbedrijf bellen. Zij kunnen dan de verstopping verhelpen en meestal ook de lekkage.

Daarnaast is er nog de onzichtbare lekkage. Bijvoorbeeld als uw parket ineens bol gaat staan of wanneer u de ketel elke dag moet bijvullen. Dan zit er ergens een lekkage maar die is niet zichtbaar. U bent dan het beste af met ene lekdetectiebedrijf. Die kunnen schadeloos de lekkage opzoeken en de kosten worden vaak vergoed door de opstalverzekering.

Wie zijn wij?

Wij zijn gespecialiseerd in loodgieter en cv werk. We werken voor de particuliere en zakelijke markt. We zijn 24/7 bereikbaar, dus voor u lekkages aan leidingen en aan uw ketel kunt u bij onze loodgieters uit Helmond terecht!




Over de auteur

Wendy de Veer

Jarenlange ervaring als loodgieters in Helmond en omgeving! 


Comments


No comments yet! Be the first:

Your Response



Meest bekeken - Alle categorieŽn