Alle categorieŽn


Paginas

Gehard glas.

Wilt u gehard glas laten plaatsen en woont u in de buurt van Amersfoort, neem dan contact op met een van onze glaszetters.

Gehard glas is heel sterk glas, wat gemaakt is door verhitting tot ongeveer 600 graden. Door deze verhitting wordt de drukspanning in het glas groter. Dit heeft als voordelen dat het glas vijf tot zeven keer sterker is dan enkel glas. Dit komt ook doordat er bij gehard glas een speciale koelmethode wordt toegepast. Hierdoor kunt u veel met gehard glas doen. Bij gehard glas praten we over een voorgespannen glas dat hoog en zwaar belast kan worden. Je kunt het glas hierdoor gebruiken bij een glazen trap, tafelbladen, glazen deuren, en glazen puien.

Ook kun je gehard glas gebruiken bij douchecabines een glazen douchewand of een glazen tafelblad, doordat de buig en breek sterkte zodanig is dat het ideaal te gebruiken is. Doordat u gehard glas kunt laten bedrukken kunt u het glas helemaal aanpassen op u stijl en het interieur van uw huis, natuurlijk is er ook mogelijkheid om te kiezen of u doorzichtig, ondoorzichtig of geëmailleerd glas wilt hebben.

Wanneer een breuk ontstaat in het geharde glas is er slechts sprake van kleine glaskruimels, waardoor de kans op verwondingen er klein is.

Ook is gehard glas moeilijker om te breken waardoor uw veiligheid wordt versterkt en de kans dat er bij u wordt in gebroken kleiner wordt.

Wanneer u gehard glas gebruikt is de kans dat het glas breekt wanneer er een brand in uw uitbreekt veel kleiner, dan waneer u dubbelzijdig glas of zelfs enkel glas gebruikt. 

kortom wilt u de kans op inbraak verkleinen en minder risico lopen wanneer u glas breekt? neemt u dan gerust contact op met het nummer: 033-7999938. Of vul een contact formulier in op onze website: www.amersfoort-glaszetter.nl. Hier kunt u tevens ook al uw vragen stellen. 
Over de auteur

Kirsten van Moorsel

.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn