Alle categorieŽn


Paginas

Hoe kan ik het makkelijkste afvallen?

Genoeg rust nemen is vereist. Zonder voldoende rust kan het lichaam niet functioneren. Een nacht slapen moet ten minste acht uur zijn. Om te herstellen heeft je lichaam deze tijd nodig.

Alcoholische drankjes zijn verleden tijd. Alcoholische drank en afslanken gaan niet samen. Door alcohol krijg je een groot aantal lege calorieën binnen die overbodig zijn. Een gram alcohol levert zeven calorieën.

Vergeet niet een ontbijt te nemen. Een goed ontbijt hoeft niet heel uitgebreid te zijn. Een appel met wat noten is een goed ontbijt. Het ontbijt hoort bij een uitstekend begin van de dag.

Daag een vriend of vriendin uit. Je krijgt meer stimulans als je een ander uitdaagt voor een afvalstrijd. Stoppen wordt dan moeilijker gemaakt. Dit levert je een verbeterd doorzettingsvermogen.

Neem noten als een extra. Je hebt altijd een goed tussendoortje als je overal en altijd een zakje noten bij je hebt. Noten hebben gezonde vetten. Een goed tussendoortje is bijvoorbeeld een handjevol amandelen.

Hanteer meerdere wijzen om  je progressie te meten. Hanteer ten eerste de spiegel om de vooruitgang te zien. De progressie in kilo’s kun je bijhouden op de weegschaal. Hiernaast tonen je kleren aan of er verschil is.

Het is niet slim om te eten zonder een hongergevoel. Wanneer je lichaam niet om energie vraagt geef het dan ook niets. Je wilt toch niet dat het vervolgens als vetcellen opgeslagen wordt? Als je lichaam niet om brandstof vraagt gebeurt dit zeker.

Vermijd producten met suiker. Het moderne eetpatroon bestaat te veel uit suiker. Geraffineerde producten maar ook limonades hebben veel suiker. Gewicht verliezen is al mogelijk door enkel met producten met suiker te stoppen.

TAG: bouwenaangezondheid.nl - technologiesforhealthyageing.nl
Over de auteur

Mulder

Mulder is een kenner op het gebied van afvallen en diëten.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn