Alle categorieŽn


Paginas

Een dieet met niet veel koolhydraten

Koolhydraatarm dieet
Een koolhydraatarm dieet heeft heel weinig koolhydraten in het eten. Dit heet een Low Carb dieet in de V.S.. De consumptie van koolhydraten wordt in het voedingspatroon ingeperkt. Door het beperken van de koolhydraten wordt het aantal calorieën dat iemand binnenkrijgt beperkt. De inname per dag wordt beperkt naar 20 tot 60 gram koolhydraten.

Paleodieet
Een andere titel van het paleo dieet is het jagerdieet. De grondslag van het paleodieet is het eten zoals de menselijke voorouders in het paleolithicum. Het tijdsvak van 10.000 jaar tot 2,5 miljoen jaar geleden word het paleolithicum betiteld. Voedingsmiddelen zoals groenten, vlees, vis en wortelen zijn een groot deel van het paleodieet. Graan en verwerkte oliën behoren niet in het paleodieet.

South beach dieet
Bij het South Beach dieet mogen enkel gezonde koolhydraten en vetten gegeten worden. De ontwikkelaar van het dieet is de cardioloog dr. Agatston. Het dieet is verdeeld in 3 delen. Er wordt in de eerste fase geminderd in koolhydraten. De tweede fase is erop gericht dit te blijven doen tot het doel bereikt is. Stapsgewijs worden de koolhydraten wederom aan de voeding toegevoegd. In de derde fase wordt geprobeerd het doelgewicht gelijk te houden.

Candida dieet
Het dieet dat vecht tegen een candida infectie is het candida dieet. Een ongezond eetpatroon kan de veroorzaker zijn van buitensporige groei van de candida. Om de infectie te bestrijden werkt het dieet goed. Er zijn geen geraffineerde zetmeelproducten in het dieet. Mensen zonder de candida infectie volgen eveneens het candida diet maar dan om gewicht te verliezen.

TAG: buikvet - schadelijk vet
Over de auteur

Mulder

Mulder is een kenner op het gebied van diëten.

www.groenesmoothiesblog.nl


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn